Medlemskab

Nyt medlem?

Hvis du har lyst til at blive biavler, eller lære noget om biernes fantastiske verden, så meld dig ind i vores forening og nyd godt af det gode fællesskab.
I Skolebigården kan du komme og se, høre og røre ved bierne, og, hvis du har mod på det, kan du også få lov at få bierne i hænderne fra første dag, så du med det samme kan komme igang med at lære den praktiske side af livet som biavler. Skolebigården er stedet hvor både begyndere og garvede mødes. Her er vi sammen om at hjælpe hinanden, lære nyt, give gode råd og følge årets gang, mens vi sørger for bierne hele tiden har det godt.
 
Vi udbyder også hvert år et kursus i biavl, hvor vi kommer omkring rigtig meget fra biernes og biavlens verden. Du kan læse mere om vores kurser i biavl via dette link.
 
Hvis du gerne vil meldes ind, skal du blot henvende dig til en i bestyrelsen - med oplysning om dit navn, adresse, telefonnummer og mail.  
 

Aktiviteter for alle medlemmer

Som medlem af Skanderborg og Omegns Biavlerforening får du mulighed for at mødes med andre bientusiaster og udveksle erfaringer, stille spørgsmål, nyde en kop kaffe og kage, tage på udflugter, deltage i forskellige bi-relaterede aktiviteter, være med i vores fælles indkøb af honningglas og sukker - og rigtig meget mere.
Følg med i kalenderen hvor de forskellige aktiviteter løbende bliver lagt ind.
 
Som helt centralt anker i foreningen er mødeaftenerne i skolebigården, der foregår fast hver onsdag kl.19.00 i bisæsonen. Her mødes vi og hjælper hinanden med at passe Skolebigårdens bier, udveksler erfaringer, hyggesludrer og vender verdenssituationen over en kop kaffe.
Skanderborg og Omegns Biavlerforening er en lille forening med stort engagement, og vores møder er altid godt besøgt. 

Kontingent

  • Skanderborg og Omegns Biavlerforening: 150 kr.

  • Danmarks Biavlerforening: 725 kr.    

        
Kontingent er pr. år, og gælder fra 1. januar til og med 31.december. Man kan sagtens melde sig ind midt på året; i så fald vil beløbet selvfølgelig blive tilpasset efter det. 
Man kan godt være medlem at lokalforeningen uden at være medlem af Danmarks Biavlerforening.
Det er også muligt at være medlem af flere lokalforeninger, hvis man ønsker det; bare hiv fat i kassereren og spørg.
 

Betalinger til foreningen

Skanderborg og Omegns Biavlerforenings kontonummer er: 5370 - 0511800
Denne konto er både til betaling af kontingenter, ture, honning osv.